Szállítási költség: 1190 Ft-tól, vagy kiszállítás akár- általában másnapra.
2001-óta UV fény biztonsági jelöléstechnika, 22 év tapasztalat

Tekercses puskázós toll

2190 Ft

 1 napos, szállítással! (GLS csomag)

+ Utánvétel rendelés esetén 10 óráig befutott rendeléseket aznap postázzuk, ami 99% másnapra (munkanap) odaér!
+ Előre utalás esetén 10 óráig megérkezett utalás után, rendeléseket aznap postázzuk, ami 99% másnapra (munkanap) odaér!
+ A rendelés állapotáról folyamatosan értesítést küldünk.

Cikkszám: tekercses_puskazos_toll Kategória: Címkék: , , , , ,

A modern technológiai világunkban ez a tekerős puskázó toll olyan mint a Jediknek a lézerkard. A modern eljárási lehetőségek ötvözve vannak a már rég letűnt korok eszközeivel. Újszerű innováció és a hagyományos papír alapú megoldások ötvözése. Diákként puskázni kerülendő magatartás, de ez a tekercses toll túlmegy a csapjuk be a tudásunkat eszmén. Míg a modern digitális, bluetooth-os, memóriatárolós, telekommunikációs diákpuskák, egyszerű ás drága megoldást kínálnak, a papír tekercsel ellátott toll, körültekintő, kreatív, odafigyelést, foglalkozást igényel. Nem egyszerűen rátöltjük a Wikipédia A-Z ig tudásálomanyát és jöhet a vizsgán bármilyen kérdés, hanem gondos előkészületek során kerül a diák, tudását kibővítő fegyvertárába. Ezáltal, nemcsak kellő mértékben foglakozik a tanuló azzal a tananyaggal amit puska toll tekercsére szeretne vetni, hanem finom-motorikus mozgás tulajdonságát is fejleszthetjük.

+ A tekercses puska toll Önmagában rejti a magabiztosságot adó segítőeszköz jelenlétét ami egy vizsgadrukkot oldani képes.
+ E papírtekercses eszköz önmagába rejti a felkészülésre szánt minimálisan elvárható időtöltést.
+ És e hagyományos, mechanikus módszerrel működő eszköz remek megoldás a kézügyesség fejlesztésére egy olyan világban amikor kezünk ügyessége az érintőképernyő simogatásával ki szokott merülni.

A tekercses puskatoll építőkészlet jellegű, csináld magad, állítsd össze magad termék. Gyárilag összeszerelve, magyar nyelvű mintainformációval van ellátva. Pár egyszerű lépésben, kis gyakorlással saját magunk is szétszedni, összerakni, egyedi információkkal megtölteni fogjuk tudjuk. Ha nem sikerül újra lehet próbálni, újra lehet kezdeni, minden probléma elkerülése mellett.

A toll kéken fog.

A tekercses toll környezetbarát alapanyagokat is tartalmaz, mely biológiai lebomlása révén sokkal kedvezőbb környezeti hatású, mint bármely más műanyag termék. A politejsav biológiai úton lebomló, hőre lágyuló műanyag, melyet növényekből állítanak elő. A tengelyek precíziós kialakításúak és mindössze 1mm vastagak. Tartósságukat, az üvegszál erősítésesnek köszönhetik. Igaz nem törhetetlenek, de a rendeltetésszerű igénybevételt biztosan bírni fogják, a szándékos törést kivételével.


Teljes diszkréció
Hogy a toll teljes diszkréciót élvezzen az olvasó nyílását egy takaróhengerrel el lehet tüntetni. Így az egész tolltest körös körül olyan mint egy teljesen hagyományos reklámtoll.

A diszkréciót segíti, hogy a toll külsején lévő grafika állandóan más és más motívumokkal, színekkel van ellátva. Így ami most itt a képen látható valószínűleg csak illusztráció.


A toll használata (vizsgán, dolgozatíráskor, zárthelyi vizsgákon, röpdolgozat íráskor, kompetencia teszt írásakor, OKJ vizsgán, államvizsgán, nyelvvizsgán, KRESZ vizsgán és bármiféle írásbeli vagy szóbeli tudásfelmérő eseményen) szigorúan tilos és törvénybe, illetve intézmény belső szabályzatába ütközik, ütközhet.

Felhasználási javaslat diákoknak:
Készítsd el a puskát a következőképpen: keresd ki a könyvben a lényeget, jegyzeteld fel egy papírra vagy akár gépeld be és nyomtasd ki, olvasd át még egyszer a puskát nem e hagytál ki valamit. Nézd át a könyvet is nem e hagytál valamit ki. Mindenre fel kell készülni. A tollba az alábbi videó segítségével tekerd be az elkészített tudásanyagot. A tollat tedd le az asztalodra, hamar feküdj le, pihend ki magad vizsga előtt. Másnap hagyd otthon az asztalodon a tollat, menj el vizsgázni és a toll aktív használata nélkül, felkészülve mész a vizsgára! Ha a tollat mégis magaddal viszed magabiztonságod érdekében akkor azt a vizsgán semmiképpen ne használd!

Felhasználása promóciós célokra cégeknek:
A toll belsejébe cégen belüli fontos információk, motivációs irányelvek, gyakran használt telefonszámok, vállalatirányítási információk, munkafolyamatokhoz tartozó információk, stb… tekercsre nyomtatva minden munkatársunknak tipikus írószer céges ajándékként tökéletes, költséghatékony megoldás.


A toll használata
+ 1. Tekerjük el a olvasó nyílásról a takaróhengert, így láthatóvá válik a toll belsejébe helyezett tekercs és rajta a megfelelő tudomány.
+ 2. A toll hátulján lévő tekercselők együttes mozgatásával lehet a tekercset fel illetve le tekercselni.A tekercses toll szerelése
+ A. 7cm széles, 21-30 cm hosszú papírcsíkra lesz szükség (papírvastagságtó függ) ajánlatos vékonyabb, pl A5-ös méretű írólapot használni, vagy ennél még vékonyabb selyempapírt. A papírcsíkunkat akár kézírással, akár nyomtatóval, megtöltjük tudománnyal. Nyomtatás esetén nagyobb lapot kell majd méretre vágni.
+B. A 2 tengelyre feltekercseljük a papírunkat. Úgy érdemes tekerni, hogy mindkét tengelyen egyforma mennyiségű papírtekercs legyen. Ez a megoldás a tollbetét berakását fogja könnyíteni.
+C. A feltekercselt papírokat, a toll házba be kell helyezni úgy, hogy ne a 2 tekercs látszódjék a nyíláson hanem a tekercs háta, ahol az írás legnagyobb felületen látszódik. A másik oldalon helyezkedik el a tollbetét a 2 tekercs között, amire jelen pillanatban egyforma mértékben van a papír feltekerve. A toll első kupakját helyezzük tolltestre úgy hogy a 3 furatból kettő szélsőbe a tekercs tengelyeket, a középső furatba meg a tollbetétet kerüljön.


1. szöveg elkészítése
2. ragasszuk a papírt az egyik tengelyre
3. a felragasztott papírt feltekerjük fel
4. ragasszuk a papír másik végét a másik tengelyre
5. egyforma mennyiségben tekerjük át a papírunk
6. a tekercset helyezzük a tollházunk belsejébe
7. a két tekercs közé helyezzük a tollbetétet
8. a toll elejét igazítás után, tegyük fel
9. ellenőrizzük a tekerhetőséget oda-vissza
10. a takaró palástot tegyük fel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tekercses puskázós toll” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tekercses puskázós toll
2190 Ft
Scroll to Top