Szállítási költség: 1190 Ft-tól, vagy kiszállítás akár- általában másnapra.
2001-óta UV fény biztonsági jelöléstechnika, 22 év tapasztalat

,

Higiéniai arcvédő pajzs

990 Ft

 1 napos, szállítással! (GLS csomag)

+ Utánvétel rendelés esetén 10 óráig befutott rendeléseket aznap postázzuk, ami 99% másnapra (munkanap) odaér!
+ Előre utalás esetén 10 óráig megérkezett utalás után, rendeléseket aznap postázzuk, ami 99% másnapra (munkanap) odaér!
+ A rendelés állapotáról folyamatosan értesítést küldünk.

Cikkszám: arcvedo_pajzs_higieniai Kategóriák: , Címkék: , , ,

Tartalék Plexivel! A termék teljesen víztisztán átlátszó! A kép illusztráció, az arcok szándékosan vannak elhomályosítva.
Remek arcvédelem eszköz, fröccsenő anyag ellen véd, szemüveggel, szájmaszkkal együtt is használható többrétű felhasználásra. 200 µ (mikronos) víztiszta papírvékony plexi könnyed viselést biztosít, ugyanakkor merev tartással védi az arc 90%-át, benne a szemet, szájat, órrot. Nem nehéz, akár órákon át elviselhető a használata.
A csomag tartama a plexi tartó pánt és 2db víztiszta 21cm*29cm-es perforált 200 µ (mikronos) plexi.
A pánt saját fejméretre egyszerű öngyújtó segítéségével könnyedén állítható. A politejsav (Polylactic acid, PLA) biológiai úton lebomló, környezetbarát műanyag, mely láng hatására kellemetlen illatot nem bocsát ki, hőre lágyuló, ezáltal fej méretére – ha szükséges – könnyedén beállítható a kényelmes hordást érdekében.
ajánljuk munkahelyekre, benzinkutakra, éttermekbe, pénztárakhoz a kiszolgáló személyzet részére.
Hazai gyártás, kényszer technológiaváltás által készült, változó színben (éppen volt olyan szín), felületi minőségjavítási eljárások nélkül, 100%-os funkcionalitás megtartása mellet.A pajzson – gyártásból adódóan – apró hajszálkarcok előfordulhatnak, ami nem akadályozza a zavartalan kilátást.
Tisztítása, fertőtlenítése: a fejpántot és a pajzsot egyetemlegesen alkohol tartalmú Sparay-el (vagy törlőkendővel) javasolt. Tisztítószer teszt összetevők: >92% Etil-alkohol, 2% izopropil-alkohol, 1% terc-butanol, 1% denatónium-benzoát + hajtógáz) . A plexi teljes homálymentes átláthatóságát a kezdeti és rendszeres tisztán-tartása idézi elő. Esetleg antisztatikus spray használat elősegíti a sztatikusan megtapad réteg eltávolítását távoltartását.
A gumipánt egyik oldala fix varrású, a másik oldal igény szerint beállítva lehet fixálni, akár egy tűzőgép segítségével.

Figyelem! A termék Önmagában nem garantál, -és nem is állít- teljes védelmet kórokozók, vírusok, gázok, sugárzások ellen, stb. A termék alap frontális mechanikai – higiéniai arcvédelmi pajzs.

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniai terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás! (PTK 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található – arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Higiéniai arcvédő pajzs” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Higiéniai arcvédő pajzs
990 Ft
Scroll to Top