Szállítási költség: 1190 Ft-tól, vagy kiszállítás akár- általában másnapra.
2001-óta UV fény biztonsági jelöléstechnika, 22 év tapasztalat

Járványügyi minőségbiztosításunk

UV lámpás felvétel a hatásos egészségügyi prevenció érdekében


Mire jó a Védettségi igazolvány?


Webáruházunk nagy raktárkészlettel dolgozik, felkészült az esetleges ellátási zavarokra. Jelenleg nincs szükségünk külföldi beszállításra (ha mégis kifogynánk mellőzni fogjuk a beszerzést), hónapokkal ezelőtt raktári kapacitásunkat maximáltuk.

Webáruházunkban eddig sem volt jellemző az ügyfélkontaktus, nem most fogjuk ezt bevezetni. Magyarán személyes kiszolgálás továbbra sincs és nem is tervezzük.


Javasoljuk az ellőre utalást (de nem kötelező, mi is jobban szeretjük az utánvételt), viszont Önnek kevesebb kontaktust kell lebonyolítania készpénzben.


Webáruházunkban eddig is és ezután is „Home Office” üzemmódban, teljesen izoláltan a külvilágtól tevékenykedik, családi vállalkozásként. Külső tényezők így lehető legkisebb mértékben befolyásolja minőségi munkánk.


A helyzetre való tekintettel, a papír alapú számla nyomtatását megszüntettük, e-mailben pdf formátumban küldjük a számlát ami indokolt esetben a fogadó fél saját belátása ,igénye szerint kinyomtathat. A kinyomtatott számla – ahogy az a számlán is rögzítve van – aláírás és bélyegző nélkül is érvényes.


Végezetül, mindenkinek egészséget kívánunk, kitartást, béketűrést, mértékletességet, és józan gondolkodást! ÉS ezt nem csak az elkövetkező hónapokra!


Igyanak sokat (vizet), ha mód van rá sportoljanak, mozogjanak, pihenjenek, és gondolkodjanak, és ha tudnak maradjanak otthon!


Gondolkodjanak pozitívan: a poharuk legyen félig tele és ne félig üres!


Balatonkenese, 2021.03.08, hétfő

UV toll UV lámpa korona
Scroll to Top