Szállítási költség: 1190 Ft-tól, vagy kiszállítás akár- általában másnapra.
2001-óta UV fény biztonsági jelöléstechnika, 22 év tapasztalat

Védettségi igazolvány UV lámpás vizsgálata


Teszteltük a Védettségi Igazolvány-t UV lámpa alatt, láthatóvá vált, hogy milyen biztonsági UV jelölést tartalmaz. Látványos, mint minden UV fény alatt előbukkanó jelölés. A jelölés gyönyörűen kimutatott a vírus védettséget igazoló plasztikkártya felületén.
UV lámpás igazolvány

A „Immunity certification” kártyán angolosan kifejezve egy terebélyes QR kód is található, ami a EESZT Lakossági Portál-ra viszi a kíváncsiskodót. De a QR kódba ennél érdekesebb, szabad szemmel is látható kis koronavírus formára emlékeztető grafikai beágyazódás látható. Szabad szemmel ugyan látható de lehet nem elsőre, ugyanis a QR kódba elég komiszul el van vegyülve.

Mire jó a Védettségi igazolvány?
A legfontosabb tudnivalók a védettségi igazolványról a legmegbízhatóbb helyen a www.kormany.hu oldalon megtalálható pontosabban a https://kormany.hu/hirek/jovo-hettol-igenyelheto-a-vedettsegi-igazolvany oldalon.

Jó érzés egy ilyen kártya birtokában lenni DE  az UV lámpa nem csak oltás – védettséget igazoló kártya nézegetésére használható, hanem takarítás-higiéniai ellenőrzéséhez is. Ellenőrzésen alapuló módszert, amellyel jelentősen javítható a napi takarítás minősége. Ezáltal járványügyi óvintézkedést is elősegítheti.

Scroll to Top