Szállítási költség: 1190 Ft-tól, vagy kiszállítás akár- általában másnapra.
2001-óta UV fény biztonsági jelöléstechnika, 22 év tapasztalat

Szemüveg páraterelő, maszkhoz

1190 Ft

 1 napos, szállítással! (GLS csomag)

+ Utánvétel rendelés esetén 10 óráig befutott rendeléseket aznap postázzuk, ami 99% másnapra (munkanap) odaér!
+ Előre utalás esetén 10 óráig megérkezett utalás után, rendeléseket aznap postázzuk, ami 99% másnapra (munkanap) odaér!
+ A rendelés állapotáról folyamatosan értesítést küldünk.

Elfogyott

Cikkszám: no_para_nincs_para Kategória: Címkék: , , ,
2db 1 csomagban!

Maszktól párás a szemüveg? Párásodás ellen segít ez a remek sokszor próbált innovatív eszköz. Kötelező maszkviselés, téli környezetben és szemüveg viselés kombinációja végeredménye a párás szemüveg. A kifújt, kilélegzett levegőt ( a párásodás kiváltó okát) egyszerűnk elvezeti a szemüvegtől. A maszk viselése szemüveggel így könnyebé válik.

A csomag 2db ot tartalmaz higiéniai fogyóeszköz révén. Választható fiús, vagy lányos illetve páros kiszerelésben egy ilyen egy olyan szín. Választás hiányában ez utóbbi kerül postázásra. A választást rendelés leadásakor a megjegyzésbe rovatba írandó.

Hazai gyártás, kényszer technológiaváltás által készült, változó színben (éppen volt olyan szín), felületi minőségjavítási eljárások nélkül, 100%-os funkcionalitás megtartása mellet. Anyaga: politejsav (Polylactic acid, PLA) biológiai úton lebomló, környezetbarát műanyag, mely láng hatására kellemetlen illatot nem bocsát ki, hőre lágyuló, ezáltal az orr méretére – ha szükséges – könnyedén beállítható a kényelmes hordást érdekében.

Tisztítása, fertőtlenítése: alkohol tartalmú Sparay-el (vagy törlőkendővel) javasolt. Tisztítószer teszt összetevők: >92% Etil-alkohol, 2% izopropil-alkohol, 1% terc-butanol, 1% denatónium-benzoát + hajtógáz).

Nincs pára, No pára! NO para.

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniai terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás! (PTK 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található – arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)

Szemüveg páravédő, maszkhoz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szemüveg páraterelő, maszkhoz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top