Szállítási költség: 1190 Ft-tól, vagy kiszállítás akár- általában másnapra.
2001-óta UV fény biztonsági jelöléstechnika, 22 év tapasztalat

,

Szájmaszkcsat

690 Ft

 1 napos, szállítással! (GLS csomag)

+ Utánvétel rendelés esetén 10 óráig befutott rendeléseket aznap postázzuk, ami 99% másnapra (munkanap) odaér!
+ Előre utalás esetén 10 óráig megérkezett utalás után, rendeléseket aznap postázzuk, ami 99% másnapra (munkanap) odaér!
+ A rendelés állapotáról folyamatosan értesítést küldünk.

Cikkszám: szajmaszkcsat Kategóriák: , Címkék: , , ,

A csomagban 2db szájmaszkcsat van, jelenleg fekete színben elérhető. A szájmaszkcsat lehetővé teszi a szájmaszk kényelmeseb viselését. Nem kell a fülünket a gumival megcincálni. Huzamosabb ideig is kényelmes hordást biztosít. Kívánjuk ne keljen sokáig hordani ezeket a szájmaszkokat senkinek. Hazai gyártás, kényszer technológiaváltás által készült, változó színben (éppen volt olyan szín), felületi minőségjavítási eljárások nélkül, 100%-os funkcionalitás megtartása mellet. Politejsav (Polylactic acid, PLA) biológiai úton lebomló hőre lágyuló, környezetbarát műanyagból.

A kép illusztrációkat tartalmaz! A rajta szereplő szájmaszk NEM része a csomagnak! A szájmaszk csak a használatának bemutatása véget szerepel, csakúgy mint a szereplők!

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniai terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás! (PTK 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található – arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szájmaszkcsat” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szájmaszkcsat
690 Ft
Scroll to Top