Szállítási költség: 1190 Ft-tól, vagy kiszállítás akár- általában másnapra.
2001-óta UV fény biztonsági jelöléstechnika, 22 év tapasztalat

,

Biztonsági UV toll készlet

1990 Ft

 1 napos, szállítással! (GLS csomag)

+ Utánvétel rendelés esetén 10 óráig befutott rendeléseket aznap postázzuk, ami 99% másnapra (munkanap) odaér!
+ Előre utalás esetén 10 óráig megérkezett utalás után, rendeléseket aznap postázzuk, ami 99% másnapra (munkanap) odaér!
+ A rendelés állapotáról folyamatosan értesítést küldünk.

Cikkszám: biztonsagi_uv_toll_keszlet Kategóriák: , Címkék: , ,

A Biztonsági UV toll készlet 2 részből áll. Az (1.) Alkohol bázisú UV Filctoll: 1. lépésben az UV fényben látható filctollal, ami szabad szemmel nem látható, megjelölheted védendő ingóságaidat (iratik, festmény, kerékpár, gépkocsi, mobiltelefon, óra, notebook), okmányaidat (meghatalmazás, szerződés, stb.)

(2.) Hagyományos kék toll hátulján beépített, sülyésztett UV leddel: 2. lépésben a toll végében bekapcsolt UV fény segítségével elővarázsolhatod a rejtett jelöléseket, írásokat. Hivataloknak, minisztériumoknak, ügyvédeknek, ingatlanosoknak, vagy bárkinek hasznos, láthatatlan okmányhitelesítő eszköz. (Rejtett jelölések helyezhetők el.) Szinte minden felületen használható! Papír, fa, tapéta, beton, stb azaz nedvszívó felületek illetve üveg, fém, műanyag, plexi, kerámia azaz nem nedvszívó felületre.

Golyóstollas UV tollal szemben az UV filcnek óriási előnye, hogy a filc hegy fizikálisan sem hagy nyomot. Ellentétben a golyós UV toll az írás ugyan nem látható de a kis golyó minimális karcot hagy a papír felületében. A UV filc másik előnye, hogy olyan felületen is használható amin a golyós toll már nem tud írni.

Ne használd puskázásra! A kép csak illusztráció!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Biztonsági UV toll készlet” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági UV toll készlet
1990 Ft
Scroll to Top