Szállítási költség: 1190 Ft-tól, vagy kiszállítás akár- általában másnapra.
2001-óta UV fény biztonsági jelöléstechnika, 22 év tapasztalat

megrendelés átvétele

Megrendelés előre utalással:

Magyarországon a megrendelt termékeket  a GLS szállítja ki. Rendesen, munkaidőben érkezik a megszokott módon a megadott címre. Az általunk felszámított postaköltség összesen 1490 Ft / csomag.  A  megrendelés leadása után e-mailben díjbekérő (proforma) számlát küldünk, ami alapján a megrendelés teljes értékét előre fizetéssel kell kiegyenlíteni. Ennek a legkényelmesebb módja a saját bankodban indított elektronikus átutalás. A feladást a befizetés beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül teljesítjük! A teljesítéssel kapcsolatos esetleges vitás esetekben a GLS által kiadott nyilatkozatot mindkét fél elfogadja! Minimum rendelési érték 2000 Ft!


Megrendelés postai utánvétellel:
Magyarországon a megrendelt termékeket  a GLS szállítja ki. Rendesen, munkaidőben érkezik a megszokott módon a csomagon megadott címre. Minimum rendelési érték 1000 Ft! Ez alatt csak előre utalással, vagy személyes átvétellel fogadunk el megrendelést. Az általunk felszámított postaköltség és készpénzkezelési költség összesen 1.990 Ft / csomag.  A kiszállított csomag értékét átvételekor, készpénzben kell kiegyenlíteni. A feladást a megrendeléstől számított 1-3 munkanapon belül teljesítjük, a szállításnak tehát maximum egy héten belül kell oda érnie!


Megrendelés előre utalással FOXPOST csomagautomatába:
A megrendelt termékeket FOXPOST csomagautomatába kerül kiszállításra. A csomagautomatákról, nyitvatartásukról itt tud érdeklődni. https://www.foxpost.hu Az általunk felszámított postaköltség összesen 1190 Ft / csomag.  A  megrendelés leadása után e-mailben díjbekérő (proforma) számlát küldünk, ami alapján a megrendelés teljes értékét előre fizetéssel kell kiegyenlíteni. Ennek a legkényelmesebb módja a saját bankodban indított elektronikus átutalás. A csomag feladását a befizetés beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül teljesítjük!
A csomagautomatákhoz 3-5 munkanap átfutással érkezik meg a csomag Minimum rendelési érték 2000 Ft! Ritkán, de előfordulhat, hogy a választott csomagautomata telítettsége vagy műszaki hibája miatt a csomagot egy közeli automatába átirányítják. Terméseztessen erről e-mailben, SMS-ben értesítést kap.


Megrendelés személyes átvétellel: MEGSZÜNTETTÜK!

(2020.03.16. után kialakult helyzetre tekintettel határozatlan ideig szünetel.) Olvassa el ezzel kapcsolatos teljes közleményünk: Járványügyi minőségbiztosításunk

Scroll to Top